Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26153
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Одарченко, А. М. | - |
dc.contributor.author | Сподар, К. В. | - |
dc.contributor.author | Андріюк, Е. І. | - |
dc.date.accessioned | 2023-03-11T21:03:13Z | - |
dc.date.available | 2023-03-11T21:03:13Z | - |
dc.date.issued | 2019-05-15 | - |
dc.identifier.citation | Одарченко А. М., Сподар К. В., Андріюк Е. І. Використання функціональних інгредієнтів і харчових добавок для молочних і кисломолочних продуктів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 295-296 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26153 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків : ХДУХТ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Управління якістю та екологічна безпека;Секція 7 | - |
dc.title | Використання функціональних інгредієнтів і харчових добавок для молочних і кисломолочних продуктів | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t1_15.05.19-295-296.pdf | 143.54 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.