Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/26076
Название: | Вимірювання негативної напруги за допомогою АЦП під час дослідження харчових продуктів |
Авторы: | Дьяков, О. Г. Іштван, Є. О. Даниленко, О. Ф. |
Дата публикации: | 15-мая-2019 |
Издательство: | Харків : ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Дьяков О. Г., Іштван Є. О., Даниленко О. Ф. Вимірювання негативної напруги за допомогою АЦП під час дослідження харчових продуктів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 265-266 |
Серия/номер: | Хімічні, фізичні, математичні методи дослідження продуктів харчування;Секція 6 |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26076 |
Располагается в коллекциях: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
t1_15.05.19-265-266.pdf | 167.97 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.