Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26076
Title: Вимірювання негативної напруги за допомогою АЦП під час дослідження харчових продуктів
Authors: Дьяков, О. Г.
Іштван, Є. О.
Даниленко, О. Ф.
Issue Date: 15-May-2019
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Дьяков О. Г., Іштван Є. О., Даниленко О. Ф. Вимірювання негативної напруги за допомогою АЦП під час дослідження харчових продуктів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 265-266
Series/Report no.: Хімічні, фізичні, математичні методи дослідження продуктів харчування;Секція 6
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26076
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t1_15.05.19-265-266.pdf167.97 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.