Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26076
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДьяков, О. Г.-
dc.contributor.authorІштван, Є. О.-
dc.contributor.authorДаниленко, О. Ф.-
dc.date.accessioned2023-03-11T14:22:32Z-
dc.date.available2023-03-11T14:22:32Z-
dc.date.issued2019-05-15-
dc.identifier.citationДьяков О. Г., Іштван Є. О., Даниленко О. Ф. Вимірювання негативної напруги за допомогою АЦП під час дослідження харчових продуктів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 265-266uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26076-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesХімічні, фізичні, математичні методи дослідження продуктів харчування;Секція 6-
dc.titleВимірювання негативної напруги за допомогою АЦП під час дослідження харчових продуктівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t1_15.05.19-265-266.pdf167.97 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.