Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 31 of 31
Issue Date | Title | Author(s) |
2002 | Розробка електромембранної установки підготовки мінералізованих артезіанських вод для харчових виробництв: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв | Торяник, Олександр Іванович; Омар, Туркі Мамдох Ершидат |
2002 | Моделювання технологічних процесів і розробка прогресивного обладнання для переробки харчової сировини: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук.: 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв | Черевко, Олександр Іванович; Полевич, Віталій Вадимович |
2002 | Дослідження процесу та вдосконалення обладнання для двостороннього жаріння м'яса під осьовим тиском: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв | Дорохін, Віктор Олександрович; Скрипник, Вячеслав Олександрович |
2002 | Наукові основи теорії та техніки сушіння харчової сировини у масообмінних модулях: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв | Гришин, Михайло Олександрович; Погожих, Микола Іванович |
2001 | Розробка процесів тривалого зберігання та видалення луски з тушок ставкової риби: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв | Постнов, Геннадій Михайлович; Пронін, Ігор Олексійович |
2001 | Дослідження процесу та вдосконалення обладнання для приготування м’якого морозива, збагаченого молочним білком: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв | Сафонов, Валентин Васильович; Семенюк, Дмитро Павлович |
2004 | Наукове обгрунтування впливу механічних коливань на інтенсифікацію процесів переробки харчової сировини: 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв | Черевко, Олександр Іванович; Поперечний, Анатолій Микитович |
2010 | Наукове обґрунтування процесів та удосконалення обладнання виробництва концентрованих продуктів з плодоовочевої сировини: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв | Михайлов, Валерій Михайлович; Маяк, Віталій Іванович |
2005 | Наукове обґрунтування процесів і обладнання виробництва харчових напівфабрикатів з нетрадиційної плодоовочевої сировини: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв | Черевко, Олександр Іванович; Кіптела, Людмила Василівна |
2007 | Наукові основи аналізу та керування кінетикою сушіння харчової сировини: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв | Погожих, Микола Іванович; Потапов, Володимир Олексійович |
2002 | Наукове обгрунтування та розробка кількісних показників якості процесу виробництва продуктів харчування: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв | Ратушний, Олександр Сергійович; Топольник, Віра Григорівна |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 21 to 31 of 31