05.18.12 – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв : [31] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 31
Дата випускуНазваАвтор(и)
2021Науково-прикладні основи вдосконалення машин для подрібнення м’ясної сировини: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.12 - процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництвОсипенко, Василь Іванович; Батраченко, Олександр Вікторович; Черкаський державний технологічний університет, Кафедра проектування харчових виробництв та верстатів нового покоління
2018Науково-теоретичні основи процесу різання харчових продуктів водополімерним струменем та розробка обладнання для його реалізації: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.12 - процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництвДейниченко, Григорій Вікторович; Погребняк, Андрій Володимирович; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2018Розвиток наукових основ гідродинамічного диспергування молочних емульсій: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництвДейниченко, Григорій Вікторович; Самойчук, Кирило Олегович; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2017Підвищення ефективності роботи вовчків шляхом узгодження подачі та процесу подрібнення м’ясної сировини: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництвОсипенко, Василь Іванович; Філімонова, Надія Вікторівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2017Розробка наукових основ індукованого тепломасообміну та його використання в процесах та обладнанні харчових виробництв: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра. техн. наук: 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництвПогожих, Микола Іванович; Пак, Андрій Олегович; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2016Обґрунтування енергоефективного процесу сушіння післяспиртової барди: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництвЯкуба, Олександр Радіонович; Сабадаш, Сергій Михайлович; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2016Наукове обґрунтування енергоефективних процесів і обладнання кондуктивного жарення натуральних м’ясних виробів: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництвЧеревко, Олександр Іванович; Скрипник, Вячеслав Олександрович; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2016Удосконалення процесу ІЧ-сушіння плодово-ягідної сировини та його апаратурне оформлення: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництвКіптела, Людмила Василівна; Загорулько, Андрій Миколайович; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2016Удосконалення процесу соління риби океанічного промислу за допомогою ультразвуку та його апаратурне оформлення: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництвПостнов, Геннадій Михайлович; Яковлєв, Олег Володимирович; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2015Удосконалення вихрових апаратів для інтенсифікації процесу вловлення пилоподібних продуктів в харчовій промисловості: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництвЯкуба, Олександр Радіонович; Савченко-Перерва, Марина Юріївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2013Удосконалення процесу виробництва пектинового концентрату та його апаратурне оформлення: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництвДейниченко, Григорій Вікторович; Гузенко, Василь Володимирович; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2011Удосконалення процесу очищення бульбоплодів та його апаратурне оформлення: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня. канд. техн. наук: 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництвТерешкін, Олег Георгійович; Дмитревський, Дмитро В’ячеславович; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2011Удосконалення процесу швидкого заморожування ягід в потоці газу: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництвПетухов, Ілля Іванович; Лисиця, Олексій Юрійович; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2011Удосконалення процесу тендеризації м’яса за допомогою ультразвукових коливань та його апаратурне оформлення: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництвПостнов, Геннадій Михайлович; Чеканов, Микола Анатолійович
2011Удосконалення процесу емульгування жирів за допомогою ультразвуку та його апаратурне оформлення: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництвПостнов, Геннадій Михайлович; Червоний, Віталій Миколайович
2002Удосконалення процесу та обладнання для пастеризації молока інфрачервоним випромінюванням: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництвКіптела, Людмила Василівна; Кунденко, Микола Петрович
2007Удосконалення процесів виробництва безалкогольних напоїв: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництвМихайленко, Володимир Григорович; Аксьонова, Олена Федорівна
2002Розробка комбінованого процесу та пристрою смаження січених кулінарних виробів: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництвМихайлов, Валерій Михайлович; Ляшенко, Богдан Віталійович
2008Удосконалення апарату для виробництва пастоподібних концентратів напоїв на основі овочевої сировини: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництвЧеревко, Олександр Іванович; Маяк, Ольга Анатоліївна
2003Підвищення ефективності процесів та обладнання для теплової обробки харчових продуктів ІЧ-випромінюванням: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництвМихайлов, Валерій Михайлович; Лебединець, Ігор Володимирович
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 31