05.18.12 – Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв : [31] Главная страница коллекции Просмотр статистики

Просмотр
Подпишитесь на эту коллекцию, чтобы ежедневно получать уведомления по электронной почте о новых добавлениях RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 20 из 31
Дата выпускаНазваниеАвтор(ы)
2021Науково-прикладні основи вдосконалення машин для подрібнення м’ясної сировини: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.12 - процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництвОсипенко, Василь Іванович; Батраченко, Олександр Вікторович; Черкаський державний технологічний університет, Кафедра проектування харчових виробництв та верстатів нового покоління
2018Науково-теоретичні основи процесу різання харчових продуктів водополімерним струменем та розробка обладнання для його реалізації: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.12 - процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництвДейниченко, Григорій Вікторович; Погребняк, Андрій Володимирович; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2018Розвиток наукових основ гідродинамічного диспергування молочних емульсій: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництвДейниченко, Григорій Вікторович; Самойчук, Кирило Олегович; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2017Підвищення ефективності роботи вовчків шляхом узгодження подачі та процесу подрібнення м’ясної сировини: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництвОсипенко, Василь Іванович; Філімонова, Надія Вікторівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2017Розробка наукових основ індукованого тепломасообміну та його використання в процесах та обладнанні харчових виробництв: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра. техн. наук: 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництвПогожих, Микола Іванович; Пак, Андрій Олегович; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2016Обґрунтування енергоефективного процесу сушіння післяспиртової барди: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництвЯкуба, Олександр Радіонович; Сабадаш, Сергій Михайлович; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2016Наукове обґрунтування енергоефективних процесів і обладнання кондуктивного жарення натуральних м’ясних виробів: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництвЧеревко, Олександр Іванович; Скрипник, Вячеслав Олександрович; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2016Удосконалення процесу ІЧ-сушіння плодово-ягідної сировини та його апаратурне оформлення: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництвКіптела, Людмила Василівна; Загорулько, Андрій Миколайович; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2016Удосконалення процесу соління риби океанічного промислу за допомогою ультразвуку та його апаратурне оформлення: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництвПостнов, Геннадій Михайлович; Яковлєв, Олег Володимирович; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2015Удосконалення вихрових апаратів для інтенсифікації процесу вловлення пилоподібних продуктів в харчовій промисловості: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництвЯкуба, Олександр Радіонович; Савченко-Перерва, Марина Юріївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2013Удосконалення процесу виробництва пектинового концентрату та його апаратурне оформлення: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництвДейниченко, Григорій Вікторович; Гузенко, Василь Володимирович; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2011Удосконалення процесу очищення бульбоплодів та його апаратурне оформлення: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня. канд. техн. наук: 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництвТерешкін, Олег Георгійович; Дмитревський, Дмитро В’ячеславович; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2011Удосконалення процесу швидкого заморожування ягід в потоці газу: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництвПетухов, Ілля Іванович; Лисиця, Олексій Юрійович; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2011Удосконалення процесу тендеризації м’яса за допомогою ультразвукових коливань та його апаратурне оформлення: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництвПостнов, Геннадій Михайлович; Чеканов, Микола Анатолійович
2011Удосконалення процесу емульгування жирів за допомогою ультразвуку та його апаратурне оформлення: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництвПостнов, Геннадій Михайлович; Червоний, Віталій Миколайович
2002Удосконалення процесу та обладнання для пастеризації молока інфрачервоним випромінюванням: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництвКіптела, Людмила Василівна; Кунденко, Микола Петрович
2007Удосконалення процесів виробництва безалкогольних напоїв: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництвМихайленко, Володимир Григорович; Аксьонова, Олена Федорівна
2002Розробка комбінованого процесу та пристрою смаження січених кулінарних виробів: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництвМихайлов, Валерій Михайлович; Ляшенко, Богдан Віталійович
2008Удосконалення апарату для виробництва пастоподібних концентратів напоїв на основі овочевої сировини: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництвЧеревко, Олександр Іванович; Маяк, Ольга Анатоліївна
2003Підвищення ефективності процесів та обладнання для теплової обробки харчових продуктів ІЧ-випромінюванням: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництвМихайлов, Валерій Михайлович; Лебединець, Ігор Володимирович
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 20 из 31