Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 20 из 31
Дата выпуска | Название | Автор(ы) |
2021 | Науково-прикладні основи вдосконалення машин для подрібнення м’ясної сировини: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.12 - процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв | Осипенко, Василь Іванович; Батраченко, Олександр Вікторович; Черкаський державний технологічний університет, Кафедра проектування харчових виробництв та верстатів нового покоління |
2018 | Науково-теоретичні основи процесу різання харчових продуктів водополімерним струменем та розробка обладнання для його реалізації: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.12 - процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв | Дейниченко, Григорій Вікторович; Погребняк, Андрій Володимирович; Харківський державний університет харчування та торгівлі |
2018 | Розвиток наукових основ гідродинамічного диспергування молочних емульсій: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв | Дейниченко, Григорій Вікторович; Самойчук, Кирило Олегович; Харківський державний університет харчування та торгівлі |
2017 | Підвищення ефективності роботи вовчків шляхом узгодження подачі та процесу подрібнення м’ясної сировини: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв | Осипенко, Василь Іванович; Філімонова, Надія Вікторівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі |
2017 | Розробка наукових основ індукованого тепломасообміну та його використання в процесах та обладнанні харчових виробництв: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра. техн. наук: 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв | Погожих, Микола Іванович; Пак, Андрій Олегович; Харківський державний університет харчування та торгівлі |
2016 | Обґрунтування енергоефективного процесу сушіння післяспиртової барди: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв | Якуба, Олександр Радіонович; Сабадаш, Сергій Михайлович; Харківський державний університет харчування та торгівлі |
2016 | Наукове обґрунтування енергоефективних процесів і обладнання кондуктивного жарення натуральних м’ясних виробів: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня д-ра техн. наук: 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв | Черевко, Олександр Іванович; Скрипник, Вячеслав Олександрович; Харківський державний університет харчування та торгівлі |
2016 | Удосконалення процесу ІЧ-сушіння плодово-ягідної сировини та його апаратурне оформлення: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв | Кіптела, Людмила Василівна; Загорулько, Андрій Миколайович; Харківський державний університет харчування та торгівлі |
2016 | Удосконалення процесу соління риби океанічного промислу за допомогою ультразвуку та його апаратурне оформлення: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв | Постнов, Геннадій Михайлович; Яковлєв, Олег Володимирович; Харківський державний університет харчування та торгівлі |
2015 | Удосконалення вихрових апаратів для інтенсифікації процесу вловлення пилоподібних продуктів в харчовій промисловості: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв | Якуба, Олександр Радіонович; Савченко-Перерва, Марина Юріївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі |
2013 | Удосконалення процесу виробництва пектинового концентрату та його апаратурне оформлення: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв | Дейниченко, Григорій Вікторович; Гузенко, Василь Володимирович; Харківський державний університет харчування та торгівлі |
2011 | Удосконалення процесу очищення бульбоплодів та його апаратурне оформлення: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня. канд. техн. наук: 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв | Терешкін, Олег Георгійович; Дмитревський, Дмитро В’ячеславович; Харківський державний університет харчування та торгівлі |
2011 | Удосконалення процесу швидкого заморожування ягід в потоці газу: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв | Петухов, Ілля Іванович; Лисиця, Олексій Юрійович; Харківський державний університет харчування та торгівлі |
2011 | Удосконалення процесу тендеризації м’яса за допомогою ультразвукових коливань та його апаратурне оформлення: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв | Постнов, Геннадій Михайлович; Чеканов, Микола Анатолійович |
2011 | Удосконалення процесу емульгування жирів за допомогою ультразвуку та його апаратурне оформлення: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв | Постнов, Геннадій Михайлович; Червоний, Віталій Миколайович |
2002 | Удосконалення процесу та обладнання для пастеризації молока інфрачервоним випромінюванням: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв | Кіптела, Людмила Василівна; Кунденко, Микола Петрович |
2007 | Удосконалення процесів виробництва безалкогольних напоїв: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв | Михайленко, Володимир Григорович; Аксьонова, Олена Федорівна |
2002 | Розробка комбінованого процесу та пристрою смаження січених кулінарних виробів: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв | Михайлов, Валерій Михайлович; Ляшенко, Богдан Віталійович |
2008 | Удосконалення апарату для виробництва пастоподібних концентратів напоїв на основі овочевої сировини: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв | Черевко, Олександр Іванович; Маяк, Ольга Анатоліївна |
2003 | Підвищення ефективності процесів та обладнання для теплової обробки харчових продуктів ІЧ-випромінюванням: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.12 – процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв | Михайлов, Валерій Михайлович; Лебединець, Ігор Володимирович |
Ресурсы коллекции (Сортировка по Даты сохранения в по убыванию порядке): 1 по 20 из 31