Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26018
Название: Перспективний напрям удосконалення комбінованого процесу очищення топінамбура
Авторы: Горєлков, Д. В.
Дмитревський, Д. В.
Лазуренко, Р. С.
Дата публикации: 15-мая-2019
Издательство: Харків : ХДУХТ
Библиографическое описание: Горєлков Д. В., Дмитревський Д. В., Лазуренко Р. С. Перспективний напрям удосконалення комбінованого процесу очищення топінамбура. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 205-206
Серия/номер: Удосконалення процесів та обладнання харчових виробництв;Секція 5
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26018
Располагается в коллекциях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t1_15.05.19-205-206.pdf144.21 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.