Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26018
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Горєлков, Д. В. | - |
dc.contributor.author | Дмитревський, Д. В. | - |
dc.contributor.author | Лазуренко, Р. С. | - |
dc.date.accessioned | 2023-03-11T11:33:32Z | - |
dc.date.available | 2023-03-11T11:33:32Z | - |
dc.date.issued | 2019-05-15 | - |
dc.identifier.citation | Горєлков Д. В., Дмитревський Д. В., Лазуренко Р. С. Перспективний напрям удосконалення комбінованого процесу очищення топінамбура. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 205-206 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26018 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків : ХДУХТ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Удосконалення процесів та обладнання харчових виробництв;Секція 5 | - |
dc.title | Перспективний напрям удосконалення комбінованого процесу очищення топінамбура | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t1_15.05.19-205-206.pdf | 144.21 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.