Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26018
Title: | Перспективний напрям удосконалення комбінованого процесу очищення топінамбура |
Authors: | Горєлков, Д. В. Дмитревський, Д. В. Лазуренко, Р. С. |
Issue Date: | 15-May-2019 |
Publisher: | Харків : ХДУХТ |
Citation: | Горєлков Д. В., Дмитревський Д. В., Лазуренко Р. С. Перспективний напрям удосконалення комбінованого процесу очищення топінамбура. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 205-206 |
Series/Report no.: | Удосконалення процесів та обладнання харчових виробництв;Секція 5 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/26018 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t1_15.05.19-205-206.pdf | 144.21 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.