Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25786
Назва: Перспективи використання борошна кукурудзяного екструдованого в технології бісквітних напівфабрикатів
Автори: Абазовік, І. В.
Лісовська, Т. О.
Дата публікації: 25-кві-2012
Видавництво: Харків:ХДУХТ
Бібліографічний опис: Абазовік І.В.,Лісовська Т.О., Перспективи використання борошна кукурудзяного екструдованого в технології бісквітних напівфабрикатів . Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів. 25 квітня 2012; наук. кер. Чорна Н. В.. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 1. С. 3
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25786
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2012_1_3.pdf135.96 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.