Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25786
Назва: | Перспективи використання борошна кукурудзяного екструдованого в технології бісквітних напівфабрикатів |
Автори: | Абазовік, І. В. Лісовська, Т. О. |
Дата публікації: | 25-кві-2012 |
Видавництво: | Харків:ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Абазовік І.В.,Лісовська Т.О., Перспективи використання борошна кукурудзяного екструдованого в технології бісквітних напівфабрикатів . Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів. 25 квітня 2012; наук. кер. Чорна Н. В.. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 1. С. 3 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25786 |
Розташовується у зібраннях: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_problemy_rozvytku_2012_1_3.pdf | 135.96 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.