Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25786
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Абазовік, І. В. | - |
dc.contributor.author | Лісовська, Т. О. | - |
dc.date.accessioned | 2023-03-09T16:51:24Z | - |
dc.date.available | 2023-03-09T16:51:24Z | - |
dc.date.issued | 2012-04-25 | - |
dc.identifier.citation | Абазовік І.В.,Лісовська Т.О., Перспективи використання борошна кукурудзяного екструдованого в технології бісквітних напівфабрикатів . Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів. 25 квітня 2012; наук. кер. Чорна Н. В.. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 1. С. 3 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25786 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків:ХДУХТ | uk_UA |
dc.title | Перспективи використання борошна кукурудзяного екструдованого в технології бісквітних напівфабрикатів | uk_UA |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_problemy_rozvytku_2012_1_3.pdf | 135.96 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.