Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25786
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorАбазовік, І. В.-
dc.contributor.authorЛісовська, Т. О.-
dc.date.accessioned2023-03-09T16:51:24Z-
dc.date.available2023-03-09T16:51:24Z-
dc.date.issued2012-04-25-
dc.identifier.citationАбазовік І.В.,Лісовська Т.О., Перспективи використання борошна кукурудзяного екструдованого в технології бісквітних напівфабрикатів . Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів. 25 квітня 2012; наук. кер. Чорна Н. В.. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 1. С. 3uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25786-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків:ХДУХТuk_UA
dc.titleПерспективи використання борошна кукурудзяного екструдованого в технології бісквітних напівфабрикатівuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2012_1_3.pdf135.96 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.