Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25786
Название: Перспективи використання борошна кукурудзяного екструдованого в технології бісквітних напівфабрикатів
Авторы: Абазовік, І. В.
Лісовська, Т. О.
Дата публикации: 25-апр-2012
Издательство: Харків:ХДУХТ
Библиографическое описание: Абазовік І.В.,Лісовська Т.О., Перспективи використання борошна кукурудзяного екструдованого в технології бісквітних напівфабрикатів . Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів. 25 квітня 2012; наук. кер. Чорна Н. В.. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 1. С. 3
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25786
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2012_1_3.pdf135.96 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.