Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25786
Название: | Перспективи використання борошна кукурудзяного екструдованого в технології бісквітних напівфабрикатів |
Авторы: | Абазовік, І. В. Лісовська, Т. О. |
Дата публикации: | 25-апр-2012 |
Издательство: | Харків:ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Абазовік І.В.,Лісовська Т.О., Перспективи використання борошна кукурудзяного екструдованого в технології бісквітних напівфабрикатів . Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів. 25 квітня 2012; наук. кер. Чорна Н. В.. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 1. С. 3 |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25786 |
Располагается в коллекциях: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_problemy_rozvytku_2012_1_3.pdf | 135.96 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.