Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25786
Title: | Перспективи використання борошна кукурудзяного екструдованого в технології бісквітних напівфабрикатів |
Authors: | Абазовік, І. В. Лісовська, Т. О. |
Issue Date: | 25-Apr-2012 |
Publisher: | Харків:ХДУХТ |
Citation: | Абазовік І.В.,Лісовська Т.О., Перспективи використання борошна кукурудзяного екструдованого в технології бісквітних напівфабрикатів . Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів. 25 квітня 2012; наук. кер. Чорна Н. В.. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 1. С. 3 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25786 |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_problemy_rozvytku_2012_1_3.pdf | 135.96 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.