Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25786
Title: Перспективи використання борошна кукурудзяного екструдованого в технології бісквітних напівфабрикатів
Authors: Абазовік, І. В.
Лісовська, Т. О.
Issue Date: 25-Apr-2012
Publisher: Харків:ХДУХТ
Citation: Абазовік І.В.,Лісовська Т.О., Перспективи використання борошна кукурудзяного екструдованого в технології бісквітних напівфабрикатів . Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів. 25 квітня 2012; наук. кер. Чорна Н. В.. Харків: ХДУХТ, 2012. Ч. 1. С. 3
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25786
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2012_1_3.pdf135.96 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.