Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25690
Название: | Способи збагачення харчових продуктів фітостеринами |
Авторы: | Дубініна, А. А. Ленерт, С. О. Гершун, В. С. |
Дата публикации: | 15-мая-2019 |
Издательство: | Харків : ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Дубініна А. А., Ленерт С. О., Гершун В. С. Способи збагачення харчових продуктів фітостеринами. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 175-176 |
Серия/номер: | Інновації в науковому і практичному товарознавстві;Секція 4 |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25690 |
Располагается в коллекциях: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
t1_15.05.19-175-176.pdf | 155.31 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.