Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25690
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДубініна, А. А.-
dc.contributor.authorЛенерт, С. О.-
dc.contributor.authorГершун, В. С.-
dc.date.accessioned2023-03-07T16:12:09Z-
dc.date.available2023-03-07T16:12:09Z-
dc.date.issued2019-05-15-
dc.identifier.citationДубініна А. А., Ленерт С. О., Гершун В. С. Способи збагачення харчових продуктів фітостеринами. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 175-176uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25690-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesІнновації в науковому і практичному товарознавстві;Секція 4-
dc.titleСпособи збагачення харчових продуктів фітостеринамиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t1_15.05.19-175-176.pdf155.31 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.