Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25690
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Дубініна, А. А. | - |
dc.contributor.author | Ленерт, С. О. | - |
dc.contributor.author | Гершун, В. С. | - |
dc.date.accessioned | 2023-03-07T16:12:09Z | - |
dc.date.available | 2023-03-07T16:12:09Z | - |
dc.date.issued | 2019-05-15 | - |
dc.identifier.citation | Дубініна А. А., Ленерт С. О., Гершун В. С. Способи збагачення харчових продуктів фітостеринами. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 175-176 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25690 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків : ХДУХТ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Інновації в науковому і практичному товарознавстві;Секція 4 | - |
dc.title | Способи збагачення харчових продуктів фітостеринами | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t1_15.05.19-175-176.pdf | 155.31 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.