Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25690
Title: | Способи збагачення харчових продуктів фітостеринами |
Authors: | Дубініна, А. А. Ленерт, С. О. Гершун, В. С. |
Issue Date: | 15-May-2019 |
Publisher: | Харків : ХДУХТ |
Citation: | Дубініна А. А., Ленерт С. О., Гершун В. С. Способи збагачення харчових продуктів фітостеринами. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 175-176 |
Series/Report no.: | Інновації в науковому і практичному товарознавстві;Секція 4 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25690 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t1_15.05.19-175-176.pdf | 155.31 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.