Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25597
Назва: Питання водопідготовки в харчовій промисловості
Автори: Мироненко, О. І.
Педоряка, В. Ю.
Савченко, І. Ю.
Дата публікації: 2020
Видавництво: Харків: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Мироненко О. І., Педоряка В. Ю., Савченко І. Ю. Питання водопідготовки в харчовій промисловості: матеріали ХХІ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв". Харків: ХНТУСГ, 2020. С. 62-64.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25597
Розташовується у зібраннях:Матеріали ХХІ МІжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Suchasni napriamky tenkh ta protsesiv pererob i kharch vyrobnytstv_2020_37.pdf340.1 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.