Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/25597
Название: Питання водопідготовки в харчовій промисловості
Авторы: Мироненко, О. І.
Педоряка, В. Ю.
Савченко, І. Ю.
Дата публикации: 2020
Издательство: Харків: ХНТУСГ
Библиографическое описание: Мироненко О. І., Педоряка В. Ю., Савченко І. Ю. Питання водопідготовки в харчовій промисловості: матеріали ХХІ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв". Харків: ХНТУСГ, 2020. С. 62-64.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25597
Располагается в коллекциях:Матеріали ХХІ МІжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Suchasni napriamky tenkh ta protsesiv pererob i kharch vyrobnytstv_2020_37.pdf340.1 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.