Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/25597
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМироненко, О. І.-
dc.contributor.authorПедоряка, В. Ю.-
dc.contributor.authorСавченко, І. Ю.-
dc.date.accessioned2023-03-07T11:25:40Z-
dc.date.available2023-03-07T11:25:40Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationМироненко О. І., Педоряка В. Ю., Савченко І. Ю. Питання водопідготовки в харчовій промисловості: матеріали ХХІ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв". Харків: ХНТУСГ, 2020. С. 62-64.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25597-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.titleПитання водопідготовки в харчовій промисловостіuk_UA
Appears in Collections:Матеріали ХХІ МІжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Suchasni napriamky tenkh ta protsesiv pererob i kharch vyrobnytstv_2020_37.pdf340.1 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.