Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25479
Назва: Товарознавча оцінка якості м'ясних січених напівфабрикатів, що реалізуються в торговій мережі міста Харкова
Автори: Курянська, О. Ю.
Науковий керівник : Шубіна, Л. Ю.
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Курянська О. Ю. Товарознавча оцінка якості м'ясних січених напівфабрикатів, що реалізуються в торговій мережі міста Харкова. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Шубіна Л. Ю. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 220.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25479
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_220.pdf132.14 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.