Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25479
Название: Товарознавча оцінка якості м'ясних січених напівфабрикатів, що реалізуються в торговій мережі міста Харкова
Авторы: Курянська, О. Ю.
Научный руководитель: Шубіна, Л. Ю.
Дата публикации: 2011
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Курянська О. Ю. Товарознавча оцінка якості м'ясних січених напівфабрикатів, що реалізуються в торговій мережі міста Харкова. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Шубіна Л. Ю. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 220.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25479
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_220.pdf132.14 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.