Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25205
Title: Кейтеринг як нова форма обслуговування
Authors: Панасенко, К. А.
metadata.dc.contributor.advisor: Волошина, І. О.
Усіна, А. І.
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Панасенко К. А. Кейтеринг як нова форма обслуговування. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Волошина І. О., Усіна А. І. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 180.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25205
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_180.pdf115.42 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.