Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25186
Назва: Вивчення якості антоціанових наноструктурованих добавок із ягід
Автори: Черкашина, І. О.
Науковий керівник : Павлюк, Р. Ю.
Яницький, В. В.
Крячко, Т. В.
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Черкашина І. О. Вивчення якості антоціанових наноструктурованих добавок із ягід. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Павлюк Р. Ю., Яницький В. В., Крячко Т. В. Департамент харчової промисловості Міністерства аграрної політики Україн Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 168.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25186
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_168.pdf107.64 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.