Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25186
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorПавлюк, Р. Ю.-
dc.contributor.advisorЯницький, В. В.-
dc.contributor.advisorКрячко, Т. В.-
dc.contributor.authorЧеркашина, І. О.-
dc.date.accessioned2023-03-06T07:57:50Z-
dc.date.available2023-03-06T07:57:50Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationЧеркашина І. О. Вивчення якості антоціанових наноструктурованих добавок із ягід. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Павлюк Р. Ю., Яницький В. В., Крячко Т. В. Департамент харчової промисловості Міністерства аграрної політики Україн Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 168.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25186-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleВивчення якості антоціанових наноструктурованих добавок із ягідuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_168.pdf107.64 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.