Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25186
Title: Вивчення якості антоціанових наноструктурованих добавок із ягід
Authors: Черкашина, І. О.
metadata.dc.contributor.advisor: Павлюк, Р. Ю.
Яницький, В. В.
Крячко, Т. В.
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Черкашина І. О. Вивчення якості антоціанових наноструктурованих добавок із ягід. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Павлюк Р. Ю., Яницький В. В., Крячко Т. В. Департамент харчової промисловості Міністерства аграрної політики Україн Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 168.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25186
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_168.pdf107.64 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.