Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25181
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorПавлюк, Р. Ю.-
dc.contributor.advisorЮр’єва, О. О.-
dc.contributor.advisorНаконечна, Ю. Г.-
dc.contributor.authorРатушна, Д. А.-
dc.date.accessioned2023-03-06T07:40:47Z-
dc.date.available2023-03-06T07:40:47Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationРатушна Д. А. Нові соуси-діпи для оздоровчого харчування збагачені рослинними добавками. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Павлюк Р. Ю., Юр’єва О. О., Наконечна Ю. Г. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 163.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25181-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleНові соуси-діпи для оздоровчого харчування збагачені рослинними добавкамиuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_163.pdf106.85 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.