Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25179
Назва: Нові заморожені десерти з використанням наноструктурованого пюре із ягід та молочної сироватки
Автори: Пасько, Ю. П.
Науковий керівник : Павлюк, Р. Ю.
Носіченко, Г. В.
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Пасько Ю. П. Нові заморожені десерти з використанням наноструктурованого пюре із ягід та молочної сироватки. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Павлюк Р. Ю., Носіченко Г. В. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 161.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25179
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_161.pdf106.3 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.