Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25179
Title: Нові заморожені десерти з використанням наноструктурованого пюре із ягід та молочної сироватки
Authors: Пасько, Ю. П.
metadata.dc.contributor.advisor: Павлюк, Р. Ю.
Носіченко, Г. В.
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Пасько Ю. П. Нові заморожені десерти з використанням наноструктурованого пюре із ягід та молочної сироватки. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Павлюк Р. Ю., Носіченко Г. В. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 161.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25179
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_161.pdf106.3 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.