Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24927
Назва: Розширення асортименту макаронних виробів – актуальне завдання для працівників підприємств малої потужності
Автори: Денисенко, С. А.
Іващенко, С. Г.
Прокопенко, А. О.
Дата публікації: 2020
Видавництво: Харків: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Денисенко С. А., Іващенко С. Г., Прокопенко А. О. Розширення асортименту макаронних виробів – актуальне завдання для працівників підприємств малої потужності: матеріали ХХІ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв". Харків: ХНТУСГ, 2020. С. 27-28.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24927
Розташовується у зібраннях:Матеріали ХХІ МІжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Suchasni napriamky tenkh ta protsesiv pererob i kharch vyrobnytstv_2020_16.pdf279.53 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.