Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24927
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorДенисенко, С. А.-
dc.contributor.authorІващенко, С. Г.-
dc.contributor.authorПрокопенко, А. О.-
dc.date.accessioned2023-03-02T11:57:03Z-
dc.date.available2023-03-02T11:57:03Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationДенисенко С. А., Іващенко С. Г., Прокопенко А. О. Розширення асортименту макаронних виробів – актуальне завдання для працівників підприємств малої потужності: матеріали ХХІ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв". Харків: ХНТУСГ, 2020. С. 27-28.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24927-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХНТУСГuk_UA
dc.titleРозширення асортименту макаронних виробів – актуальне завдання для працівників підприємств малої потужностіuk_UA
Appears in Collections:Матеріали ХХІ МІжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Suchasni napriamky tenkh ta protsesiv pererob i kharch vyrobnytstv_2020_16.pdf279.53 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.