Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24927
Title: Розширення асортименту макаронних виробів – актуальне завдання для працівників підприємств малої потужності
Authors: Денисенко, С. А.
Іващенко, С. Г.
Прокопенко, А. О.
Issue Date: 2020
Publisher: Харків: ХНТУСГ
Citation: Денисенко С. А., Іващенко С. Г., Прокопенко А. О. Розширення асортименту макаронних виробів – актуальне завдання для працівників підприємств малої потужності: матеріали ХХІ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв". Харків: ХНТУСГ, 2020. С. 27-28.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24927
Appears in Collections:Матеріали ХХІ МІжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Suchasni napriamky tenkh ta protsesiv pererob i kharch vyrobnytstv_2020_16.pdf279.53 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.