Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24927
Title: | Розширення асортименту макаронних виробів – актуальне завдання для працівників підприємств малої потужності |
Authors: | Денисенко, С. А. Іващенко, С. Г. Прокопенко, А. О. |
Issue Date: | 2020 |
Publisher: | Харків: ХНТУСГ |
Citation: | Денисенко С. А., Іващенко С. Г., Прокопенко А. О. Розширення асортименту макаронних виробів – актуальне завдання для працівників підприємств малої потужності: матеріали ХХІ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв". Харків: ХНТУСГ, 2020. С. 27-28. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24927 |
Appears in Collections: | Матеріали ХХІ МІжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Suchasni napriamky tenkh ta protsesiv pererob i kharch vyrobnytstv_2020_16.pdf | 279.53 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.