Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24823
Название: Розробка нанотехнології дрібнодисперсних добавок з використанням кріомеханічної модифікації
Авторы: Павлюк, Раїса Юріївна
Погарська, Вікторія Вадимівна
Бессараб, Олександр Семенович
Балабай, Катерина Сергіївна
Борисова, Аліна Олексіївна
Лосєва, Світлана Михайлівна
Ключевые слова: нанотехнології;заморожування;низькотемпературне подрібнення;кріодеструкція;механоактивація;топінамбур;інулін;добавки
Дата публикации: 2014
Библиографическое описание: Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Бессараб О. С., Балабай К. С., Борисова А. О., Лосєва С. М. Розробка нанотехнології дрібнодисперсних добавок з використанням кріомеханічної модифікації. Восточно-Европейский журнал передовых технологий. 2014 № 6/10 (72). С. 54-58. DOI: 10.15587/1729-4061.2014.32607
Серия/номер: Восточно-Европейский журнал передовых технологий;№ 6/10 (72)
Краткий осмотр (реферат): Запропоновано та розроблено нанотехнології дрібнодисперсних добавок із топінамбуру в формі замороженого пюре та порошку сублімаційного сушіння з використанням кріомеханічної модифікації шляхом застосування кріогенного ”шокового” заморожування та низькотемпературного подрібнення, що дозволяє отримати добавки та продукти з рекордною кількістю фруктози та інших БАР у вільному стані, які легко засвоюються організмом людини.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24823
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
pavlyuk_vostochno_yevropeyskiy_zhurnal_2014_6_10_72.pdf350.48 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.