Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24823
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПавлюк, Раїса Юріївна-
dc.contributor.authorПогарська, Вікторія Вадимівна-
dc.contributor.authorБессараб, Олександр Семенович-
dc.contributor.authorБалабай, Катерина Сергіївна-
dc.contributor.authorБорисова, Аліна Олексіївна-
dc.contributor.authorЛосєва, Світлана Михайлівна-
dc.date.accessioned2023-03-02T09:01:53Z-
dc.date.available2023-03-02T09:01:53Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationПавлюк Р. Ю., Погарська В. В., Бессараб О. С., Балабай К. С., Борисова А. О., Лосєва С. М. Розробка нанотехнології дрібнодисперсних добавок з використанням кріомеханічної модифікації. Восточно-Европейский журнал передовых технологий. 2014 № 6/10 (72). С. 54-58. DOI: 10.15587/1729-4061.2014.32607uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24823-
dc.description.abstractЗапропоновано та розроблено нанотехнології дрібнодисперсних добавок із топінамбуру в формі замороженого пюре та порошку сублімаційного сушіння з використанням кріомеханічної модифікації шляхом застосування кріогенного ”шокового” заморожування та низькотемпературного подрібнення, що дозволяє отримати добавки та продукти з рекордною кількістю фруктози та інших БАР у вільному стані, які легко засвоюються організмом людини.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.relation.ispartofseriesВосточно-Европейский журнал передовых технологий;№ 6/10 (72)-
dc.subjectнанотехнологіїuk_UA
dc.subjectзаморожуванняuk_UA
dc.subjectнизькотемпературне подрібненняuk_UA
dc.subjectкріодеструкціяuk_UA
dc.subjectмеханоактиваціяuk_UA
dc.subjectтопінамбурuk_UA
dc.subjectінулінuk_UA
dc.subjectдобавкиuk_UA
dc.titleРозробка нанотехнології дрібнодисперсних добавок з використанням кріомеханічної модифікаціїuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
pavlyuk_vostochno_yevropeyskiy_zhurnal_2014_6_10_72.pdf350.48 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.