Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24823
Назва: Розробка нанотехнології дрібнодисперсних добавок з використанням кріомеханічної модифікації
Автори: Павлюк, Раїса Юріївна
Погарська, Вікторія Вадимівна
Бессараб, Олександр Семенович
Балабай, Катерина Сергіївна
Борисова, Аліна Олексіївна
Лосєва, Світлана Михайлівна
Ключові слова: нанотехнології;заморожування;низькотемпературне подрібнення;кріодеструкція;механоактивація;топінамбур;інулін;добавки
Дата публікації: 2014
Бібліографічний опис: Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Бессараб О. С., Балабай К. С., Борисова А. О., Лосєва С. М. Розробка нанотехнології дрібнодисперсних добавок з використанням кріомеханічної модифікації. Восточно-Европейский журнал передовых технологий. 2014 № 6/10 (72). С. 54-58. DOI: 10.15587/1729-4061.2014.32607
Серія/номер: Восточно-Европейский журнал передовых технологий;№ 6/10 (72)
Короткий огляд (реферат): Запропоновано та розроблено нанотехнології дрібнодисперсних добавок із топінамбуру в формі замороженого пюре та порошку сублімаційного сушіння з використанням кріомеханічної модифікації шляхом застосування кріогенного ”шокового” заморожування та низькотемпературного подрібнення, що дозволяє отримати добавки та продукти з рекордною кількістю фруктози та інших БАР у вільному стані, які легко засвоюються організмом людини.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24823
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
pavlyuk_vostochno_yevropeyskiy_zhurnal_2014_6_10_72.pdf350.48 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.