Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24823
Назва: | Розробка нанотехнології дрібнодисперсних добавок з використанням кріомеханічної модифікації |
Автори: | Павлюк, Раїса Юріївна Погарська, Вікторія Вадимівна Бессараб, Олександр Семенович Балабай, Катерина Сергіївна Борисова, Аліна Олексіївна Лосєва, Світлана Михайлівна |
Ключові слова: | нанотехнології;заморожування;низькотемпературне подрібнення;кріодеструкція;механоактивація;топінамбур;інулін;добавки |
Дата публікації: | 2014 |
Бібліографічний опис: | Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Бессараб О. С., Балабай К. С., Борисова А. О., Лосєва С. М. Розробка нанотехнології дрібнодисперсних добавок з використанням кріомеханічної модифікації. Восточно-Европейский журнал передовых технологий. 2014 № 6/10 (72). С. 54-58. DOI: 10.15587/1729-4061.2014.32607 |
Серія/номер: | Восточно-Европейский журнал передовых технологий;№ 6/10 (72) |
Короткий огляд (реферат): | Запропоновано та розроблено нанотехнології дрібнодисперсних добавок із топінамбуру в формі замороженого пюре та порошку сублімаційного сушіння з використанням кріомеханічної модифікації шляхом застосування кріогенного ”шокового” заморожування та низькотемпературного подрібнення, що дозволяє отримати добавки та продукти з рекордною кількістю фруктози та інших БАР у вільному стані, які легко засвоюються організмом людини. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24823 |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
pavlyuk_vostochno_yevropeyskiy_zhurnal_2014_6_10_72.pdf | 350.48 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.