Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24823
Title: | Розробка нанотехнології дрібнодисперсних добавок з використанням кріомеханічної модифікації |
Authors: | Павлюк, Раїса Юріївна Погарська, Вікторія Вадимівна Бессараб, Олександр Семенович Балабай, Катерина Сергіївна Борисова, Аліна Олексіївна Лосєва, Світлана Михайлівна |
Keywords: | нанотехнології;заморожування;низькотемпературне подрібнення;кріодеструкція;механоактивація;топінамбур;інулін;добавки |
Issue Date: | 2014 |
Citation: | Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Бессараб О. С., Балабай К. С., Борисова А. О., Лосєва С. М. Розробка нанотехнології дрібнодисперсних добавок з використанням кріомеханічної модифікації. Восточно-Европейский журнал передовых технологий. 2014 № 6/10 (72). С. 54-58. DOI: 10.15587/1729-4061.2014.32607 |
Series/Report no.: | Восточно-Европейский журнал передовых технологий;№ 6/10 (72) |
Abstract: | Запропоновано та розроблено нанотехнології дрібнодисперсних добавок із топінамбуру в формі замороженого пюре та порошку сублімаційного сушіння з використанням кріомеханічної модифікації шляхом застосування кріогенного ”шокового” заморожування та низькотемпературного подрібнення, що дозволяє отримати добавки та продукти з рекордною кількістю фруктози та інших БАР у вільному стані, які легко засвоюються організмом людини. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24823 |
Appears in Collections: | Статті |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
pavlyuk_vostochno_yevropeyskiy_zhurnal_2014_6_10_72.pdf | 350.48 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.