Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24823
Title: Розробка нанотехнології дрібнодисперсних добавок з використанням кріомеханічної модифікації
Authors: Павлюк, Раїса Юріївна
Погарська, Вікторія Вадимівна
Бессараб, Олександр Семенович
Балабай, Катерина Сергіївна
Борисова, Аліна Олексіївна
Лосєва, Світлана Михайлівна
Keywords: нанотехнології;заморожування;низькотемпературне подрібнення;кріодеструкція;механоактивація;топінамбур;інулін;добавки
Issue Date: 2014
Citation: Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Бессараб О. С., Балабай К. С., Борисова А. О., Лосєва С. М. Розробка нанотехнології дрібнодисперсних добавок з використанням кріомеханічної модифікації. Восточно-Европейский журнал передовых технологий. 2014 № 6/10 (72). С. 54-58. DOI: 10.15587/1729-4061.2014.32607
Series/Report no.: Восточно-Европейский журнал передовых технологий;№ 6/10 (72)
Abstract: Запропоновано та розроблено нанотехнології дрібнодисперсних добавок із топінамбуру в формі замороженого пюре та порошку сублімаційного сушіння з використанням кріомеханічної модифікації шляхом застосування кріогенного ”шокового” заморожування та низькотемпературного подрібнення, що дозволяє отримати добавки та продукти з рекордною кількістю фруктози та інших БАР у вільному стані, які легко засвоюються організмом людини.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24823
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
pavlyuk_vostochno_yevropeyskiy_zhurnal_2014_6_10_72.pdf350.48 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.