Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24760
Назва: Нові напрямки використання сколотин в оздоровчих продуктах харчування
Автори: Кострова, К. В.
Науковий керівник : Павлюк, Р. Ю.
Наконечна, Ю. Г.
Хоменко, А. В.
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Кострова К. В. Нові напрямки використання сколотин в оздоровчих продуктах харчування. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Павлюк Р. Ю., Наконечна Ю. Г., Хоменко А. В. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 157.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24760
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_157.pdf107.18 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.