Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24760
Название: Нові напрямки використання сколотин в оздоровчих продуктах харчування
Авторы: Кострова, К. В.
Научный руководитель: Павлюк, Р. Ю.
Наконечна, Ю. Г.
Хоменко, А. В.
Дата публикации: 2011
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Кострова К. В. Нові напрямки використання сколотин в оздоровчих продуктах харчування. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Павлюк Р. Ю., Наконечна Ю. Г., Хоменко А. В. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 157.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24760
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_157.pdf107.18 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.