Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24746
Назва: | Підвищення харчової та біологічної цінності бісквітного тіста |
Автори: | Тарасов, С. В. |
Науковий керівник : | Городжаєв, Д. І. Павлоцька, Л. Ф. Дуденко, Н. В. Чернова, Л. О. |
Дата публікації: | 2011 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Тарасов С. В. Підвищення харчової та біологічної цінності бісквітного тіста. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Городжаєв Д. І., Павлоцька Л. Ф., Дуденко Н. В., Чернова Л. О. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 148. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24746 |
Розташовується у зібраннях: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_148.pdf | 117.53 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.