Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24746
Назва: Підвищення харчової та біологічної цінності бісквітного тіста
Автори: Тарасов, С. В.
Науковий керівник : Городжаєв, Д. І.
Павлоцька, Л. Ф.
Дуденко, Н. В.
Чернова, Л. О.
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Тарасов С. В. Підвищення харчової та біологічної цінності бісквітного тіста. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Городжаєв Д. І., Павлоцька Л. Ф., Дуденко Н. В., Чернова Л. О. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 148.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24746
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_148.pdf117.53 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.