Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24746
Название: Підвищення харчової та біологічної цінності бісквітного тіста
Авторы: Тарасов, С. В.
Научный руководитель: Городжаєв, Д. І.
Павлоцька, Л. Ф.
Дуденко, Н. В.
Чернова, Л. О.
Дата публикации: 2011
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Тарасов С. В. Підвищення харчової та біологічної цінності бісквітного тіста. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Городжаєв Д. І., Павлоцька Л. Ф., Дуденко Н. В., Чернова Л. О. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 148.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24746
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_148.pdf117.53 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.