Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24625
Title: | Доцільність розробки технології емульсійного соусу підвищеної харчової цінності з використанням водорості вакаме |
Authors: | Сидоренко, А. В. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Колісниченко, Т. О. |
Issue Date: | 2011 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Сидоренко А. В. Доцільність розробки технології емульсійного соусу підвищеної харчової цінності з використанням водорості вакаме. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Колісниченко Т. О. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 142. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24625 |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_142.pdf | 118.6 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.