Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24625
Title: Доцільність розробки технології емульсійного соусу підвищеної харчової цінності з використанням водорості вакаме
Authors: Сидоренко, А. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Колісниченко, Т. О.
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Сидоренко А. В. Доцільність розробки технології емульсійного соусу підвищеної харчової цінності з використанням водорості вакаме. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Колісниченко Т. О. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 142.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24625
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_142.pdf118.6 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.