Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24625
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.advisorКолісниченко, Т. О.-
dc.contributor.authorСидоренко, А. В.-
dc.date.accessioned2023-03-01T09:52:53Z-
dc.date.available2023-03-01T09:52:53Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationСидоренко А. В. Доцільність розробки технології емульсійного соусу підвищеної харчової цінності з використанням водорості вакаме. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер. Колісниченко Т. О. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 142.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24625-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleДоцільність розробки технології емульсійного соусу підвищеної харчової цінності з використанням водорості вакамеuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_142.pdf118.6 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.