Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24620
Назва: Використання білкової добавки з ферментованої колагеновмісної сировини у виробництві листкового тіста
Автори: Салтикова, Д. А.
Науковий керівник : Горбань, В. Г.
Чернова, Л. О.
Дата публікації: 2011
Видавництво: Харків: ХДУХТ
Бібліографічний опис: Салтикова Д. А. Використання білкової добавки з ферментованої колагеновмісної сировини у виробництві листкового тіста. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Горбань В. Г., Чернова Л. О. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 139.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24620
Розташовується у зібраннях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_139.pdf118.08 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.