Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24620
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorГорбань, В. Г.-
dc.contributor.advisorЧернова, Л. О.-
dc.contributor.authorСалтикова, Д. А.-
dc.date.accessioned2023-03-01T09:44:40Z-
dc.date.available2023-03-01T09:44:40Z-
dc.date.issued2011-
dc.identifier.citationСалтикова Д. А. Використання білкової добавки з ферментованої колагеновмісної сировини у виробництві листкового тіста. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Горбань В. Г., Чернова Л. О. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 139.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24620-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.titleВикористання білкової добавки з ферментованої колагеновмісної сировини у виробництві листкового тістаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_139.pdf118.08 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.