Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24593
Назва: | Технологія заморожених десертів з використаннм кріотехнологій |
Автори: | Медведєва, А. О. Антонюк, І. Ю. |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | Харків: ХНТУСГ |
Бібліографічний опис: | Медведєва А. О., Антонюк І. Ю. Технологія заморожених десертів з використаннм кріотехнологій: матеріали ХХ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв", 8 листопада 2019 р. Харків: ХНТУСГ, 2019. С. 88-90. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24593 |
Розташовується у зібраннях: | Матеріали ХХ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв" |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Suchasni napriamky tenkh ta protsesiv pererob i kharch vyrobnytstv_2019_48.pdf | 406.43 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.