Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24593
Название: | Технологія заморожених десертів з використаннм кріотехнологій |
Авторы: | Медведєва, А. О. Антонюк, І. Ю. |
Дата публикации: | 2019 |
Издательство: | Харків: ХНТУСГ |
Библиографическое описание: | Медведєва А. О., Антонюк І. Ю. Технологія заморожених десертів з використаннм кріотехнологій: матеріали ХХ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв", 8 листопада 2019 р. Харків: ХНТУСГ, 2019. С. 88-90. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24593 |
Располагается в коллекциях: | Матеріали ХХ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв" |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Suchasni napriamky tenkh ta protsesiv pererob i kharch vyrobnytstv_2019_48.pdf | 406.43 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.