Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24593
Title: | Технологія заморожених десертів з використаннм кріотехнологій |
Authors: | Медведєва, А. О. Антонюк, І. Ю. |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Харків: ХНТУСГ |
Citation: | Медведєва А. О., Антонюк І. Ю. Технологія заморожених десертів з використаннм кріотехнологій: матеріали ХХ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв", 8 листопада 2019 р. Харків: ХНТУСГ, 2019. С. 88-90. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24593 |
Appears in Collections: | Матеріали ХХ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Suchasni napriamky tenkh ta protsesiv pererob i kharch vyrobnytstv_2019_48.pdf | 406.43 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.