Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24587
Назва: Песпективи використання амарантового борошна в технології безглютенових борошняних кондитерських виробів
Автори: Постнова, О. М.
Полковніченко, Т. М.
Дата публікації: 2019
Видавництво: Харків: ХНТУСГ
Бібліографічний опис: Постнова О. М., Полковніченко Т. М. Песпективи використання амарантового борошна в технології безглютенових борошняних кондитерських виробів: матеріали ХХ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв", 8 листопада 2019 р. Харків: ХНТУСГ, 2019. С. 82-83.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24587
Розташовується у зібраннях:Матеріали ХХ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв"

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Suchasni napriamky tenkh ta protsesiv pererob i kharch vyrobnytstv_2019_45.pdf401.69 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.