Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24587
Title: | Песпективи використання амарантового борошна в технології безглютенових борошняних кондитерських виробів |
Authors: | Постнова, О. М. Полковніченко, Т. М. |
Issue Date: | 2019 |
Publisher: | Харків: ХНТУСГ |
Citation: | Постнова О. М., Полковніченко Т. М. Песпективи використання амарантового борошна в технології безглютенових борошняних кондитерських виробів: матеріали ХХ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв", 8 листопада 2019 р. Харків: ХНТУСГ, 2019. С. 82-83. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24587 |
Appears in Collections: | Матеріали ХХ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв" |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Suchasni napriamky tenkh ta protsesiv pererob i kharch vyrobnytstv_2019_45.pdf | 401.69 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.